3109-2 VOE drukpak tot over de knie, speciaal na lipofilling van de billen.
search
  • 3109-2 VOE drukpak tot over de knie, speciaal na lipofilling van de billen.
  • 3109-2 VOE drukpak tot over de knie, speciaal na lipofilling van de billen.
  • 3109-2 VOE drukpak tot over de knie, speciaal na lipofilling van de billen.

3109-2 VOE drukpak tot over de knie, speciaal na lipofilling van de billen.

€ 119,77
Inclusief belasting

Lipofilling van de billen komt steeds vaker voor. Daarom hebben wij in samenwerking met onze leverancier VOE een speciale drukbroek/korset na de operatie op de markt gebracht. De broek is leverbaar in twee lengtes de 3104 boven de knie en de 3109 als 3/4 broek. Voorzien van haakjes sluiting aan de voorzijde.

Maat: S
Kleur: Zwart
Aantal

 

Wij werken met een veilige verbinding.

 

Besteld voor 13.00 wordt de zelfde dag verzonden.

 

Artikelen in de originele verpakking, ongedragen en ongewassen mogen binnen 14 dagen retour.

Mooie volle billen worden gezien als een teken van schoonheid. Niet iedereen is echter gezegend met een paar mooie volle billen. Er zijn veel vrouwen die hun billen te plat vinden, maar het is goed mogelijk om daar wat aan te laten doen. Als je vollere billen wilt hebben is dat mogelijk op verschillende manieren. Een van de meest populaire manieren om grotere billen te krijgen is een bilvergroting door middel van eigen vet. Deze manier is populair, vanwege de geweldige resultaten en het blijvende effect.

De operatie die wordt toegepast voor het vergroten van de billen met eigen vet bestaat uit twee belangrijke onderdelen, namelijk liposuctie en lipofilling. Het eerst gedeelte van de operatie behelst de liposuctie. Liposuctie houdt in dat er vet wordt weggezogen uit het lichaam op een plek waar zich overtollig lichaamsvet bevindt, zoals mogelijk de buik of de heupen. De liposuctie wordt uitgevoerd door het inbrengen van vloeistof die de vetcellen losweekt. Vervolgens worden de vetcellen met canules (kleine holle buisjes) weggezogen en opgeslagen. Na het verkrijgen van de vetcellen worden deze vetcellen behandeld zodat zij weer in te spuiten zijn. Het tweede onderdeel van de operatie behelst de lipofilling van de billen. Lipofilling houdt in dat het lichaamseigen vet dat eerder is weggezogen weer wordt ingebracht in de billen. Zowel de liposuctie als de lipofilling vinden onder plaatselijke verdoving plaats. Beide onderdelen worden meestal op een dag uitgevoerd. De gehele operatie zal tussen de 1,5 en de 2 uur in beslag nemen.

3109 2
89 Items
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.